Zammin Gustavo -juustot ja muut erikoisjuustot
Erikoisjuustot
Grungy Wooden Surface
Boer`n Trots vuohenmaitojuusto

Boer`n Trots vuohenmaitojuusto

Juustoa kypsytetään 6kk ja valellaan hunajalla sen kypsymisen ajan. Maku on pehmeä ja täyteläinen. Sopii hyvin herkuteltavaksi shamppanjan kera.

Pastöroitu VUOHENMAITO, rasva 35,7 %, suola 1,49% voimakas suolainen,
0,8 % HUNAJAJAUHE, eläinperäinen juoksete, hapate, laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8C. Valmistusmaa Hollanti (Alankomaat)

Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1763 kJ / 425 kcal
Rasva 35,7 g
josta tyydyttynyttä 25,8 g
Hiilihydraatit 2,7 g
josta sokereita 0,1 g
Proteiini 23,3 g
Suola 1,49 g

Herkuttelu
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Grungy Wooden Surface
Boer’n Trots Tryffeli-hunaja

Boer’n Trots Tryffeli-hunaja

Juustoa kypytetään 6kk ja valellaan hunajalla kypsymisen aikana, massaan on lisätty aromikasta mustaa tryffeliä. Juustotarjottimen kruunaaja.

Pastöroitu VUOHENMAITO, rasva 35,7 %, suola 1,49% voimakas suolainen,1,5% TRYFFELI,
0,8 % HUNAJAJAUHE, mikrobiologinen juoksete, hapate, säilöntäaine kaliumnitraatti. Laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8C.

Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1763 kJ / 425 kcal
Rasva 35,7 g
josta tyydyttynyttä 25,8 g
Hiilihydraatit 2,7 g
josta sokereita 0,1 g
Proteiini 23,3 g
Suola 1,49 g

Herkuttelu
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Grungy Wooden Surface
Danbo Gamle Rasmus

Danbo Gamle Rasmus

Danbo on juusto Tanskasta. Se on tanskalaisten perinteisin ja suosituin juustolaji ja sitä pidetään Tanskan kansallisjuustona. Juuston valmistustapa on ollut olennainen osa tanskalaisten meijeri-asiantuntijoiden koulutusta yli 100 vuoden ajan.

Pastöroitu LEHMÄNMAITO, rasva 26 %, suola 1,6% voimakas suolainen, eläinperäinen juoksete, hapate,
säilöntäaine kaliumnitraatti. Laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8C.

Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1387 kJ / 334 kcal
Rasva 26 g
josta tyydyttynyttä 16 g
Hiilihydraatit 1 g
josta sokereita 0,95 g
Proteiini 24 g
Suola 1,6 g

Herkutteluun, leivälle
Lehmänmaitojuusto
Tanska
Grungy Wooden Surface
Gustavo

Gustavo

Gustavo on aromaattinen, vahva hollantilainen juusto, jolla on pikantti, hieman makea maku. Gustavo säilytetään puulaudoilla, joka takaa hitaan luonnollisen kypsymisen.

Pastöroitu LEHMÄNMAITO, rasva 34,1 %, suola 2 % voimakas suolainen, eläinperäinen juoksete, hapate, säilöntäaine natriumnitraatti (E251), väriaine annatto (E160b) laktoositon, gluteeniton.
Säilytys +2-+8 C.

Ravintoarvot per/ 100 g
Energia 1703 kJ / 411 kcal
Rasva 34,1 g
josta tyydyttynyttä 23,2 g
Hiilihydraatit <0,1 g
josta sokereita <0,1 g
Proteiini 26 g
Suola 2 g

Herkuttelu, ruoanlaitto
Lehmänmaitojuusto
Hollanti
Grungy Wooden Surface
Pecorino Moliterno al Tartufo

Pecorino Moliterno al Tartufo

Pikantti Italian erikoisuus, jossa mustaa tryffeliä juustomassan seassa. Juusto on valmistettu pastöroidusta vuohen- ja lampaanmaidosta. Juustoa kypsytetään kolme kuukautta, jonka aikana kehittyy voimakas hienostunut maku.

Herkuttelu
Lampaan- ja vuohenmaitojuusto
Italia
Grungy Wooden Surface
Pecorino Prezioso

Pecorino Prezioso

Pecorino on yleisnimi, jota käytetään kaikista lampaan (pecora)maidosta valmistetuista juustoista. Juusto valmistetaan tuoreesta raakamaidosta, joka termisoidaan. Juusto on hyvin trendikäs ja sopii esimerkiksi salaatteihin lastuina, mutta sellaisenaan hyvän viinin ja seuran kanssa parhaimmillaan.

Pastöroitu LAMPAANMAITO, rasva 37 %, suola 2,14 % voimakas suolainen, eläinperäinen juoksete, hapate,
laktoositon, gluteeniton.
Säilytys +2-+8 C.

Ravintoarvot per / 100 g
Energia : 1851 kJ / 442 kcal
Rasva 37 g
josta tyydyttynyttä 21 g
Hiilihydraatit 0,41
josta sokereita 0,33 g
Proteiini 26,9 g
Suola 2,14 g

Herkuttelu, ruoanlaitto
Lampaanmaitojuusto
Italia
Grungy Wooden Surface
Provolone Salamino

Provolone Salamino

Provolonella on suhteellisen lyhyt historia. Se syntyi Etelä-Italiassa 1800-luvun jälkipuoliskolla. Sen nimi on peräisin napolilaisesta sanasta provola, joka tarkoittaa pallomaista muotoa. Sitä käytetään paljon ruoanlaitossa, mutta Provolone sopii hyvin myös aperatiiviksi klassisen kuohuviinin tai nuorten hedelmäviinien kera.

Termisoitu LEHMÄNMAITO, rasva 27%, suola 1,4 % voimakassuolainen, eläinperäinen juoksete, hapate, laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8 C. Valmistusmaa Italia

Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1432 kJ/ 345 kcal
Rasva 27 g
josta tyydyttynyttä 18 g
Hiilihydraatit 0,5 g
josta sokereita 0,5 g
Proteiini 25 g
Suola 1,4 g

ruoanlaittoon, herkutteluun
Erikoisjuustot
Italia
Grungy Wooden Surface
Taleggio Chiodo DOP

Taleggio Chiodo DOP

Taleggio Chiodo on puolikova viipaloitu juusto Lombardiasta. Sen maku on herkkä ja hiukan makea. Kypsyessään juusto saa pintaansa punertavan sävyn jota koristelee siniharmaat juovat. Aromikas kuori on tasapainoisen ja täydellisen kypsymisprosessin tulos. Taleggiolla on suojattu alkuperänimitys D.O.P.

Pastöroitu LEHMÄNMAITO, rasva 26 %, suola 2,1 % voimakas suolainen, eläinperäinen juoksete, hapate,
laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8 C. Valmistusmaa Italia.

Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1292 kJ / 312 kcal
Rasva 26 g
josta tyydyttynyttä 18 g
Hiilihydraatit 0,4 g
josta sokereita 0,4 g
Proteiini 19 g
Suola 2,1 g

Herkuttelu, ruoanlaitto
Lehmänmaitojuusto
Italia

Ylläty ja yllätä juustojen monipuolisuudella!