top of page

Inkeri Kokkonen

30 min

Hunaja-tryffelijuusto Risotto

Hunajakuori tryffelivuohenmaito

Zammin risoton salaisuus on vuohenmaitojuusto, jonka hunajainen kuori ja tryffeli syventävät tämän mehevän risoton makua.

Hunaja-tryffelijuusto Risotto

valmistusvaiHEET

  1. Kuullota pieneksi silputut sipulit öljyssä, lisää riisi ja sekoita. 

  2. Lisää valkoviini ja anna imeytyä riiseihin. 

  3. Tämän jälkeen lisää kauhallinen kerrallaan kuumaa kasvis- tai kanalientä, aina kun edellinen liemi on imeytynyt riiseihin. Miedolla lämmöllä tasaisesti sekoittaen, jotta riisi ei pala. 

  4. Lisää lopussa juustoraaste ja voi. 

  5. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.

AINEKSET

  • n. ½ dl öljyä

  • 2 pientä sipulia

  • 4 dl risottoriisiä

  • n. 1 dl valkoviiniä

  • n. 1 l kasvis- tai kanalientä

  • n. 1 dl hunajakuori tryffeli vuohenmaitojuustoraastetta noin 120 g

  • 2-3 rkl voita

  • suolaa, pippuria

bottom of page