top of page

Inkeri Kokkonen
30 min
Hunaja-tryffelijuusto Risotto
Hunajakuori tryffelivuohenmaito
Zammin risoton salaisuus on vuohenmaitojuusto, jonka hunajainen kuori ja tryffeli syventävät tämän mehevän risoton makua.

valmistusvaiHEET
Kuullota pieneksi silputut sipulit öljyssä, lisää riisi ja sekoita.
Lisää valkoviini ja anna imeytyä riiseihin.
Tämän jälkeen lisää kauhallinen kerrallaan kuumaa kasvis- tai kanalientä, aina kun edellinen liemi on imeytynyt riiseihin. Miedolla lämmöllä tasaisesti sekoittaen, jotta riisi ei pala.
Lisää lopussa juustoraaste ja voi.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
AINEKSET
n. ½ dl öljyä
2 pientä sipulia
4 dl risottoriisiä
n. 1 dl valkoviiniä
n. 1 l kasvis- tai kanalientä
n. 1 dl hunajakuori tryffeli vuohenmaitojuustoraastetta noin 120 g
2-3 rkl voita
suolaa, pippuria
bottom of page