top of page
Lampaan- ja vuohen-
maitojuustot
Aidot lampaan- ja vuohenmaitojuustot Zammin myymälöistä.
Hunaja-timjami vuohenmaitojuusto

Hunaja-timjami vuohenmaitojuusto

Goudaan on lisätty hunajaa ja timjamia ja on saatu loistava juusto esim. salaatteihin. Sopii raikkaana lisänä juustotarjottimelle.

Ainesosat:

Herkuttelu, ruoanlaitto
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Pecorino Prezioso di Lucchesi

Pecorino Prezioso di Lucchesi

Lampaanmaidosta valmistettu italialainen kova juusto. Pikantin makuinen, murukoloinen juusto. Taivaallinen nautinto lampaanmaidosta.

Ainesosat:

Pastöroitu LAMPAANMAITO, rasva 37 %, suola 2,14 % voimakas suolainen, eläinperäinen juoksete, hapate,
laktoositon, gluteeniton.
Säilytys +2-+8 C.

Ravintoarvot per / 100 g
Energia : 1851 kJ / 442 kcal
Rasva 37 g
josta tyydyttynyttä 21 g
Hiilihydraatit 0,41
josta sokereita 0,33 g
Proteiini 26,9 g
Suola 2,14 g

Herkuttelu ja ruoanlaitto
Lampaanmaitojuusto
Italia
Rosso Vuohenmaito Gouda

Rosso Vuohenmaito Gouda

Juustoa kypsytetään 6kk, pinnassa on kittikypsyte joka antaa ihanan täyteläisen maun juustolle.

Ainesosat:

Herkuttelu
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Vuohenmaito Gouda Mild

Vuohenmaito Gouda Mild

Mieto ja ihana juusto kaikkeen käyttöön.

Ainesosat:

Pastöroitu VUOHENMAITO, rasva 30,6 %, suola 2 % voimakas suolainen,
mikrobiologinen juoksete, hapate. Laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8C.

Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1694 kJ / 405 kcal
Rasva 30,6 g
josta tyydyttynyttä 22 g
Hiilihydraatit 0 g
josta sokereita 0 g
Proteiini 24 g
Suola 2 g

Herkuttelu, leivälle, ruoanlaitto
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Cured Manchego 6kk

Cured Manchego 6kk

Maailmalla tunnetuin espanjalainen juusto on kotoisin La Manchan alueelta, sieltä, mistä Don Quijote. Tämä Manchego valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta. Alun perin juusto sai muotonsa ”entremiso”-nimisellä pöydällä ja muotti syntyi espartoheinästä punotulla vyöllä (pleita). Nykyisin muotit ovat metallia ja juustot vahataan ohuelti.

Ainesosat

Pastöroitu LAMPAANMAITO la Manchasta, rasva 36,5%, suola 1,5% voimakassuolainen, juoksete, hapate, kalsiumkloridi, lysosyme, E202, E235, E172, laktoositon, gluteeniton.

Ravintoarvot per /100 g
Energia 420 Kcal
Rasva 36.5 g
Josta tyydyttynyttä 25.5 g
Hiilihydraatit 0.2 g
Proteiini 23 g
Suola 1.5 g

Herkutteluun, tapaksiin, ruokiin, salaatteihin
Lampaanmaitojuusto
Espanja
Iberico Cured Cheese 5 kk

Iberico Cured Cheese 5 kk

Kypsytetty kova juusto lehmän-, vuohen- ja lampaanmaidoista. Maultaan hieman pähkinäinen.

Ainesosat

Ainekset: Pastöroimattomat LEHMÄNMAITO (vähintään 25%), LAMPAANMAITO (vähintään 25%) ja VUOHENMAITO (vähintään 25%), suola 0,84%, hapate, kalsiumkloridi, juoksute, lysosyme (muna johdannainen) ja kaliumsorbaatti.
Säilytys +2-+8 C.

Ravintosisältö per / 100 g
Energia 464 Kcal
Rasva 38 g
Josta tyydyttynyttä 22.8 g
Hiilihydraatit 0.1 g
Proteiini 30.4 g
Suola 0.84 g

Herkutteluun, ruoanlaittoon, tapaksiin, salaatteihin
Lampaan-, vuohen- ja lehmänmaitojuusto
Espanja
Old Manchego 12kk

Old Manchego 12kk

Maailmalla tunnetuin espanjalainen juusto on kotoisin La Manchan alueelta, sieltä, mistä Don Quijote. Tämä Manchego valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta. Alun perin juusto sai muotonsa ”entremiso”-nimisellä pöydällä ja muotti syntyi espartoheinästä punotulla vyöllä (pleita). Nykyisin muotit ovat metallia ja juustot vahataan ohuelti.

Ainesosat

Ainekset: 100% Pastöroitu LAMPAANMAITO La Manchasta, suola, hapate, juoksute, kalsiumkloridi, lysosyme (muna johdannainen), E202, E235, E172, laktoositon, gluteeniton
Säilytys +2ºC- +8 ºC

Ravintoarvot per / 100 g
Energia 435 Kcal
Rasva 38 g
Josta tyydyttynyttä 26 g
Hiilihydraatit 0.2 g
Proteiini 23 g
Suola 1.6 g

Herkutteluun ja ruoanlaittoon
Lampaanmaitojuusto
Espanja
Boer`n Trots vuohenmaitojuusto

Boer`n Trots vuohenmaitojuusto

Juustoa kypsytetään 6kk ja valellaan hunajalla sen kypsymisen ajan. Maku on pehmeä ja täyteläinen. Sopii hyvin herkuteltavaksi shamppanjan kera.

AIneisosat

Pastöroitu VUOHENMAITO, rasva 35,7 %, suola 1,49% voimakas suolainen,
0,8 % HUNAJAJAUHE, eläinperäinen juoksete, hapate, laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8C. Valmistusmaa Hollanti (Alankomaat)

Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1763 kJ / 425 kcal
Rasva 35,7 g
josta tyydyttynyttä 25,8 g
Hiilihydraatit 2,7 g
josta sokereita 0,1 g
Proteiini 23,3 g
Suola 1,49 g

Herkuttelu
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Boer’n Trots Tryffeli-hunaja

Boer’n Trots Tryffeli-hunaja

Juustoa kypytetään 6kk ja valellaan hunajalla kypsymisen aikana, massaan on lisätty aromikasta mustaa tryffeliä. Juustotarjottimen kruunaaja.

AIneisosat

Pastöroitu VUOHENMAITO, rasva 35,7 %, suola 1,49% voimakas suolainen,1,5% TRYFFELI,
0,8 % HUNAJAJAUHE, mikrobiologinen juoksete, hapate, säilöntäaine kaliumnitraatti. Laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8C.

Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1763 kJ / 425 kcal
Rasva 35,7 g
josta tyydyttynyttä 25,8 g
Hiilihydraatit 2,7 g
josta sokereita 0,1 g
Proteiini 23,3 g
Suola 1,49 g

Herkuttelu
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Pecorino Moliterno al Tartufo

Pecorino Moliterno al Tartufo

Pikantti Italian erikoisuus, jossa mustaa tryffeliä juustomassan seassa. Juusto on valmistettu pastöroidusta vuohen- ja lampaanmaidosta. Juustoa kypsytetään kolme kuukautta, jonka aikana kehittyy voimakas hienostunut maku.

AIneisosat

Herkuttelu
Lampaan- ja vuohenmaitojuusto
Italia
Pecorino Prezioso

Pecorino Prezioso

Pecorino on yleisnimi, jota käytetään kaikista lampaan (pecora)maidosta valmistetuista juustoista. Juusto valmistetaan tuoreesta raakamaidosta, joka termisoidaan. Juusto on hyvin trendikäs ja sopii esimerkiksi salaatteihin lastuina, mutta sellaisenaan hyvän viinin ja seuran kanssa parhaimmillaan.

AIneisosat

Pastöroitu LAMPAANMAITO, rasva 37 %, suola 2,14 % voimakas suolainen, eläinperäinen juoksete, hapate,
laktoositon, gluteeniton.
Säilytys +2-+8 C.

Ravintoarvot per / 100 g
Energia : 1851 kJ / 442 kcal
Rasva 37 g
josta tyydyttynyttä 21 g
Hiilihydraatit 0,41
josta sokereita 0,33 g
Proteiini 26,9 g
Suola 2,14 g

Herkuttelu, ruoanlaitto
Lampaanmaitojuusto
Italia
Chevre Cloche Soignon

Chevre Cloche Soignon

Maistuva ja monikäyttöinen herkku. Nauti sellaisenaan tai grillaa, paista pihvejä, murenna salaattiin ja keittoihin. Käytä piirakoihin ja laatikoihin. Vain mielikuvitus on rajana.
Heading 6

Pastöroitu LEHMÄNMAITO, rasva 23 %, suola 1,5 %, juoksete, hapate, laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8 C. Valmistusmaa Ranska

Ravinto arvot per / 100 g
Energia 1208 kJ / 291 kcal
Rasva 23 g
josta tyydyttynyttä 16 g
Hiilihydraatit 1 g
josta sokereita 1g
Proteiini 20 g
Suola 1,5 g

Herkutteluun, ruoanlaittoon,
Valkohomejuustot
Alkuperä
bottom of page