Lampaan- ja vuohen-
maitojuustot
Hunaja-timjami vuohenmaitojuusto
Goudaan on lisätty hunajaa ja timjamia ja on saatu loistava juusto esim. salaatteihin. Sopii raikkaana lisänä juustotarjottimelle.
Ainesosat:
Herkuttelu, ruoanlaitto
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Pecorino Prezioso di Lucchesi
Lampaanmaidosta valmistettu italialainen kova juusto. Pikantin makuinen, murukoloinen juusto. Taivaallinen nautinto lampaanmaidosta.
Ainesosat:
Pastöroitu LAMPAANMAITO, rasva 37 %, suola 2,14 % voimakas suolainen, eläinperäinen juoksete, hapate,
laktoositon, gluteeniton.
Säilytys +2-+8 C.
Ravintoarvot per / 100 g
Energia : 1851 kJ / 442 kcal
Rasva 37 g
josta tyydyttynyttä 21 g
Hiilihydraatit 0,41
josta sokereita 0,33 g
Proteiini 26,9 g
Suola 2,14 g
Herkuttelu ja ruoanlaitto
Lampaanmaitojuusto
Italia
Rosso Vuohenmaito Gouda
Juustoa kypsytetään 6kk, pinnassa on kittikypsyte joka antaa ihanan täyteläisen maun juustolle.
Ainesosat:
Herkuttelu
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Vuohenmaito Gouda Mild
Mieto ja ihana juusto kaikkeen käyttöön.
Ainesosat:
Pastöroitu VUOHENMAITO, rasva 30,6 %, suola 2 % voimakas suolainen,
mikrobiologinen juoksete, hapate. Laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8C.
Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1694 kJ / 405 kcal
Rasva 30,6 g
josta tyydyttynyttä 22 g
Hiilihydraatit 0 g
josta sokereita 0 g
Proteiini 24 g
Suola 2 g
Herkuttelu, leivälle, ruoanlaitto
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Cured Manchego 6kk
Maailmalla tunnetuin espanjalainen juusto on kotoisin La Manchan alueelta, sieltä, mistä Don Quijote. Tämä Manchego valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta. Alun perin juusto sai muotonsa ”entremiso”-nimisellä pöydällä ja muotti syntyi espartoheinästä punotulla vyöllä (pleita). Nykyisin muotit ovat metallia ja juustot vahataan ohuelti.
Ainesosat
Pastöroitu LAMPAANMAITO la Manchasta, rasva 36,5%, suola 1,5% voimakassuolainen, juoksete, hapate, kalsiumkloridi, lysosyme, E202, E235, E172, laktoositon, gluteeniton.
Ravintoarvot per /100 g
Energia 420 Kcal
Rasva 36.5 g
Josta tyydyttynyttä 25.5 g
Hiilihydraatit 0.2 g
Proteiini 23 g
Suola 1.5 g
Herkutteluun, tapaksiin, ruokiin, salaatteihin
Lampaanmaitojuusto
Espanja
Iberico Cured Cheese 5 kk
Kypsytetty kova juusto lehmän-, vuohen- ja lampaanmaidoista. Maultaan hieman pähkinäinen.
Ainesosat
Ainekset: Pastöroimattomat LEHMÄNMAITO (vähintään 25%), LAMPAANMAITO (vähintään 25%) ja VUOHENMAITO (vähintään 25%), suola 0,84%, hapate, kalsiumkloridi, juoksute, lysosyme (muna johdannainen) ja kaliumsorbaatti.
Säilytys +2-+8 C.
Ravintosisältö per / 100 g
Energia 464 Kcal
Rasva 38 g
Josta tyydyttynyttä 22.8 g
Hiilihydraatit 0.1 g
Proteiini 30.4 g
Suola 0.84 g
Herkutteluun, ruoanlaittoon, tapaksiin, salaatteihin
Lampaan-, vuohen- ja lehmänmaitojuusto
Espanja
Old Manchego 12kk
Maailmalla tunnetuin espanjalainen juusto on kotoisin La Manchan alueelta, sieltä, mistä Don Quijote. Tämä Manchego valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta. Alun perin juusto sai muotonsa ”entremiso”-nimisellä pöydällä ja muotti syntyi espartoheinästä punotulla vyöllä (pleita). Nykyisin muotit ovat metallia ja juustot vahataan ohuelti.
Ainesosat
Ainekset: 100% Pastöroitu LAMPAANMAITO La Manchasta, suola, hapate, juoksute, kalsiumkloridi, lysosyme (muna johdannainen), E202, E235, E172, laktoositon, gluteeniton
Säilytys +2ºC- +8 ºC
Ravintoarvot per / 100 g
Energia 435 Kcal
Rasva 38 g
Josta tyydyttynyttä 26 g
Hiilihydraatit 0.2 g
Proteiini 23 g
Suola 1.6 g
Herkutteluun ja ruoanlaittoon
Lampaanmaitojuusto
Espanja
Boer`n Trots vuohenmaitojuusto
Juustoa kypsytetään 6kk ja valellaan hunajalla sen kypsymisen ajan. Maku on pehmeä ja täyteläinen. Sopii hyvin herkuteltavaksi shamppanjan kera.
AIneisosat
Pastöroitu VUOHENMAITO, rasva 35,7 %, suola 1,49% voimakas suolainen,
0,8 % HUNAJAJAUHE, eläinperäinen juoksete, hapate, laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8C. Valmistusmaa Hollanti (Alankomaat)
Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1763 kJ / 425 kcal
Rasva 35,7 g
josta tyydyttynyttä 25,8 g
Hiilihydraatit 2,7 g
josta sokereita 0,1 g
Proteiini 23,3 g
Suola 1,49 g
Herkuttelu
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Boer’n Trots Tryffeli-hunaja
Juustoa kypytetään 6kk ja valellaan hunajalla kypsymisen aikana, massaan on lisätty aromikasta mustaa tryffeliä. Juustotarjottimen kruunaaja.
AIneisosat
Pastöroitu VUOHENMAITO, rasva 35,7 %, suola 1,49% voimakas suolainen,1,5% TRYFFELI,
0,8 % HUNAJAJAUHE, mikrobiologinen juoksete, hapate, säilöntäaine kaliumnitraatti. Laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8C.
Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1763 kJ / 425 kcal
Rasva 35,7 g
josta tyydyttynyttä 25,8 g
Hiilihydraatit 2,7 g
josta sokereita 0,1 g
Proteiini 23,3 g
Suola 1,49 g
Herkuttelu
Vuohenmaitojuusto
Hollanti
Pecorino Moliterno al Tartufo
Pikantti Italian erikoisuus, jossa mustaa tryffeliä juustomassan seassa. Juusto on valmistettu pastöroidusta vuohen- ja lampaanmaidosta. Juustoa kypsytetään kolme kuukautta, jonka aikana kehittyy voimakas hienostunut maku.
AIneisosat
Herkuttelu
Lampaan- ja vuohenmaitojuusto
Italia
Pecorino Prezioso
Pecorino on yleisnimi, jota käytetään kaikista lampaan (pecora)maidosta valmistetuista juustoista. Juusto valmistetaan tuoreesta raakamaidosta, joka termisoidaan. Juusto on hyvin trendikäs ja sopii esimerkiksi salaatteihin lastuina, mutta sellaisenaan hyvän viinin ja seuran kanssa parhaimmillaan.
AIneisosat
Pastöroitu LAMPAANMAITO, rasva 37 %, suola 2,14 % voimakas suolainen, eläinperäinen juoksete, hapate,
laktoositon, gluteeniton.
Säilytys +2-+8 C.
Ravintoarvot per / 100 g
Energia : 1851 kJ / 442 kcal
Rasva 37 g
josta tyydyttynyttä 21 g
Hiilihydraatit 0,41
josta sokereita 0,33 g
Proteiini 26,9 g
Suola 2,14 g
Herkuttelu, ruoanlaitto
Lampaanmaitojuusto
Italia
Chevre Cloche Soignon
Maistuva ja monikäyttöinen herkku. Nauti sellaisenaan tai grillaa, paista pihvejä, murenna salaattiin ja keittoihin. Käytä piirakoihin ja laatikoihin. Vain mielikuvitus on rajana.
Heading 6
Pastöroitu LEHMÄNMAITO, rasva 23 %, suola 1,5 %, juoksete, hapate, laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8 C. Valmistusmaa Ranska
Ravinto arvot per / 100 g
Energia 1208 kJ / 291 kcal
Rasva 23 g
josta tyydyttynyttä 16 g
Hiilihydraatit 1 g
josta sokereita 1g
Proteiini 20 g
Suola 1,5 g