top of page
Zammin valikoimassa on jykeviä sinihomejuustoja.
Sinihomejuustot
Zammin valikoimassa on jykeviä sinihomejuustoja.
Grungy Wooden Surface
BluFou

BluFou

Ranskan keskustassa, yksi suurimmista luonnonsuojelualueista Euroopassa, sijaitsee juustotehdas, jossa juusto valmistetaan 1000 metrin korkeudella. Sininen juusto (hullu sininen) on paikallisten viljelijöiden perinne. Kermainen ja hienovaraisesti mausteinen sinihomejuusto.

Ainesosat:

Pastöroitu LEHMÄNMAITO, rasva 29%, suola 2,6 voimakassuolainen, juoksete, hapate,
vähälaktoosinen, gluteeniton. Säilytys +2-+8 C.

Ravintoarvot per/ 100 g
Energia 1422 kJ / 343 kcal
Rasva 29 g
josta tyydyttynyttä 20 g
Hiilihydraatit 0,5 g
josta sokereita 0,5 g
Proteiinit 20
suola 2,6 g

Herkuttelu, ruuanvalmistus
Lehmänmaitojuusto
Ranska
Grungy Wooden Surface
Danablu Snowwhite

Danablu Snowwhite

Täyteläinen ja vahva Danablu, jossa on epäsäännöllisesti jakautuneet reiät ja valkoinen -kellertävä juusto joka on marmoroitunut sinisellä homepinnalla.

Ainesosat:

Pastöroitu LEHMÄNMAITO, rasva 29%, suola 3,3% voimakas suolainen, mikrobiologinen juoksete, hapate,
Penicillium Roqueforti, vähälaktoosinen, gluteeniton. Säilytys +2-+8C. Valmistusmaa Tanska

Ravintoarvot per/ 100 g
Energia 1415 kJ / 341 kcal
Rasva 29 g
josta tyydyttynyttä 18 g
Hiilihydraatit <0,5 g
josta sokereita <0,5 g
Proteiini 20 g
Suola 3,3 g
laktoosi < 0,5g/100g

Herkuttelu, ruuanvalmistus
Lehmänmaitojuusto
Tanska
Grungy Wooden Surface
Delft Blue, sinihomegouda

Delft Blue, sinihomegouda

Tämä sinihomejuusto on erittäin rikas ja kermainen maultaan. Juuston voinen aromi saa &nbsp;kaveriksi hieman makean jälkimaun . Rakenne on tarpeeksi kiinteää viipaloimiseen ja se on erinomainen sulatettuna. Mahtava jälkiruokajuusto.

Ainesosat:

Herkuttelu, ruuanvalmistus
Lehmänmaitojuusto
Italia
Grungy Wooden Surface
Gorgonzola DOP Dolce

Gorgonzola DOP Dolce

Gorgonzola on italialainen lehmän täysmaidosta valmistettu sinihomejuusto. Juusto on saanut nimensä Italian Lombardiassa sijaitsevan Gorgonzolan kaupungin mukaan, jossa sitä on valmistettu jo 1600-luvulta alkaen. Maitoon lisätään Penicillium Roqueforti hometta joka antaa juustolle tyypillisen maun ja sinisen värin. Juusto on omiaan kruunaamaan risotot ja esim. täytetyt etanat.

Ainesosat:

Pastöroitu LEHMÄNMAITO, rasva 27%, suola 1,5% voimakas suolainen, eläinperäinen juoksete,
hapate, sinihomeviljelmä (Penicillium). Laktoositon, gluteeniton.
Säilytys +2-+6 C.

Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1322 kJ / 319 kcal
Rasva 27 g
josta tyydyttynyttä 19 g
Hiilihydraatit 0,0 g
Proteiini 19 g
Suola 1,5g

Herkuttelu, ruuanvalmistus
Lehmänmaitojuusto
Italia
Grungy Wooden Surface
Illusia sinihomejuusto

Illusia sinihomejuusto

Jykevän makuinen Suomalainen, Kappelin Juustolan homejuusto, joka valmistetaan lypsytuoreesta maidosta käsityönä. Käy leivälle, ruokiin juustotarjottimelle, mihin vaan.

Ainesosat:

Herkuttelu, ruuanvalmistus
Lehmänmaitojuusto
Suomi
bottom of page