Zammin pehmeät ja täyteläiset valkohomejuustot ja brie-juustot.
Valkohomejuustot
Grungy Wooden Surface
Brie De Meaux AOP

Brie De Meaux AOP

Ranskalainen pastöroimattomasta lehmänmaidosta valmistettu 4 viikon ikäinen, käsintehty raakamaitojuusto valkoisella kuorella. Täydellisesti kypsynyt Brie de Meaux on pinnaltaa valkoinen. Wienin kongressissa vuonna 1814 juusto nimitettiin "juuston kuninkaaksi". Maku: aromaattinen, hiukan mausteinen, raikas, pähkinäinen kypsyessään.

PASTÖROIMATON LEHMÄNMAITO, rasva 20 %, suola 1,74 % voimakas suolainen, eläinperäinen juoksete, hapate. Laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8 C. Valmistusmaa Ranska

Ravintoarvot per / 100 g
Energia 1149kJ / 277 kcal
Rasva 20 g
josta tyydyttynyttä 14 g
Hiilihydraatit 0,9 g
josta sokereita <0,5 g
Proteiini 19,8 g
Suola 1,74 g

Herkuttelu, salaatit
Lehmänmaitojuusto
Ranska
Grungy Wooden Surface
Brie Torte La Belle Laitière

Brie Torte La Belle Laitière

Ranskalainen pastöroidusta maidosta valmistettu klassinen valkohomejuusto. Maku kermainen ja täyteläinen.

Pastöroitu LEHMÄNMAITO, rasva 24%, suola 1,4% voimakas suolainen, mikrobiologinen juoksete, hapate,
laktoositon, gluteeniton. Säilytys +2-+8 C.

Ravintoarvot per/ 100 g
Rasva 24 g
josta tyydyttynyttä 17 g
Hiilihydraatit 1g
josta sokereita <0,5
Proteiini 20 g
Suola 1,4 g

Herkuttelu, salaatit
Lehmänmaitojuusto
Ranska
Grungy Wooden Surface
Loreley valkomejuusto

Loreley valkomejuusto

Suomalainen, Kappelin Juustolan lempeä lypsytuoreesta maidosta käsin tehty valkohomejuusto.

Herkuttelu, salaatit
Lehmänmaitojuusto
Suomi

Ylläty ja yllätä juustojen monipuolisuudella!