Tuula Laitinen

20 min

-

Ketoilijan juustosipsit

Porlammen mustaleima • Gardländer Jalapeño-paprikajuusto

Rapeissa juustosipseissä voi päästää mielikuvituksen valloilleen ja soveltaa reseptiin muitakin Zammin juustoja.

Ketoilijan juustosipsit

valmistusvaiHEET

  1. Laita uuni lämpiämään n. 200 asteeseen

  2. Sekoita keskenään kaikki raasteet ja nostele seoksesta kekoja pelille leivinpapaperin päälle. Paista uunissa n. 10 min

  3. Nosta pelliltä talouspaperin päälle kuivumaan, jotta saat niistä rapsakoita. Sitten vain herkuttelemaan!


Näitä sipsejä voi tehdä myös muista Zammin juustoista, kannattaa testa omaa suosikkiyhdistelmää!


Tämän herkullisen sipsireseptin Zammille on laatinut Kotkan Citymarketin juustopisteen hoitaja Tuula Laitinen.

AINEKSET

  • n. 100 g Porlammen mustaleima emmentalia raastettuna

  • n. 50 g Gardländer Jalapeno-paprika juustoaraastettuna

  • 1 tl rouhittua mustapippuria

Ylläty ja yllätä juustojen monipuolisuudella!