Sebastian Borg

30 min

2 annosta

Gustavo Mac and Cheese

Gustavo

Mehevä, tosi nopea amerikkalainen lohturuoka.

Gustavo Mac and Cheese

valmistusvaiHEET

  1. Sulata voi kattilassa, lisää jauhot koko ajan sekoittaen. Lisää yksi valkosipulinkynsi, maito ja kerma koko ajan hitaasti sekoittaen, kiehauta varovasti, jotta seos ei pala pohjaan. Ota valkosipulin kynsi pois ja alenna levy miedolle lämmölle, lisää juusto ja sekoita kunnes kastike on tasaista.

  2. Keitä makaronit kypsäksi ja yhdistä. Voit laittaa päälle esimerkiksi paahdettua pekonia, herneitä tai / ja kuivattua sipulia.

AINEKSET

  • 1,5 rkl voita

  • 1,5 rkl jauhoja

  • suolaa

  • 1 valkosipulin kynsi

  • 2 dl maitoa

  • 0,5 dl kermaa

  • 75 g raastettua Gustavoa

  • 160 g makaronia


Päälle


pekoni, herne, kuivattu sipuli

Ylläty ja yllätä juustojen monipuolisuudella!