top of page
Inkeri Kokkonen
25 min
3–4 annosta
Savujuustosienikeitto
Savusulatejuusto
Savujuusto nostaa suppilovahverokeiton metsäiset aromit entistä paremmin esille.
valmistusvaiHEET
Pilko suppilovahverot ja sipuli.
Kuullota sipuli voissa ja lisää pilkotut suppilovahverot joukkoon.
Lisää kasvisliemi ja kuutioitu sulatejuusto. Kuumenna kunnes juusto on lähes sulaa.
Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
Kuumenna kuumaksi ja lisää kerma ja suuruste.
Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
AINEKSET
5 dl tuoreita suppilovahveroita
1 rkl voita
1 pieni sipuli silputtuna
1 l kasvislientä
1 dl kermaa
150 g savusulatejuustoa
suolaa
2 rkl Maizena suurustetta
bottom of page