Inkeri Kokkonen

1 h

4–5 annosta

Manchego Punajuurilisuke

Manchego 12 kk

Tässä mutkattomassa salaattihenkisessä ohjeessa korostuu punajuuren makea makumaailma, jonka kanssa sinihomekreemi toimii täydellisesti. Annos sopii erinomaisesti sellaisenaan alkuruuaksi tai esimerkiksi lohen tai lampaan lisukkeeksi.

Manchego Punajuurilisuke

valmistusvaiHEET

  1. Kuutioi esikeitetyt punajuuret reiluiksi kuutioiksi.

  2. Paista kuutiot voissa paistinpannulla ja mausta suolalla. 

  3. Lisää kypsiin punajuuriin hunaja ja Manchego-lastut ja anna hautua hetki kannen alla. 

  4. Tarkista maku.

AINEKSET

  • 4-5 punajuurta esikeitettynä

  • 3 rkl voita

  • suolaa

  • 2 rkl hunajaa

  • noin 80 g Manchego 12 kk -lastuja

Ylläty ja yllätä juustojen monipuolisuudella!