top of page

Gouda-juustot

Punainen pesto Gouda (kausituote)

Hollanti
Herkutteluun, juustotarjottimelle ja joulun aikaan

Punainen pestoGouda on juustotarjottimen väriläiskä joka houkuttelee maistamaan. Aurinkokuivattujen tomaattien herkullinen maku kruunaa pehmeän, kermaisen goudan.

Landana Asparagus Gouda

Hollanti
Herkutteluun, leivän päälle

Tämä hauska erikoisuus yllättää hienostuneisuudellaan. Tähän on upeasti löydetty tasapaino juuston ja parsanvälille. Testaa ihmeessä.

Saksanpähkinä Gouda

Hollanti
Herkutteluun, ruoanlaittoon

Tästä juustosta löydät isoja paloja saksanpähkinää, jotka iloisesti rouskuvat hampaan alla ja Pähkinän ja juuston yltäkylläinen ihana maku täyttää suun. Täydellinen juusto nautiskeluun.

Luomu Aurora Gouda

Hollanti
Herkutteluun, ruoanlaittoon, leivän päälle

Mieto, hieman edam tyyppinen LUOMUMAIDOSTA tehty juusto. Jokaisen makuun.

PrimaDonna Forte Gouda

Hollanti
Herkutteluun, ruoanlaitto

Noin kaksi vuotta kypsytetty herkullinen gouda on juusto tarjottimen juhlava lisä. Sopii myös ruoalaittoon Parmesanin tavoin.

Jersey Gouda Mature

Hollanti
Herkutteluun, ruoanlaittoon, leivälle

Jersey mature gouda on valmistettu puhtaasta Jersey lehmänmaidosta. Jersey maito on luonnostaan runsas proteiininen eikä siinä ole käytetty keinotekoisia väri-,aromi- tai säilöntäaineita. Maultaan juusto on ainutlaatuisen täyteläinen. Juusto kypsyy puisilla hyllyillä n.16-20 viikkoa.

Vihreä pesto Gouda

Hollanti
Herkutteluun, juustotarjotimelle, leivän päälle

Tämä pestogouda sisältää Sarviapilan siemeniä pähkinä sijaan. Sarviapilan siemen tekee juustosta "kuohkean" ja erittäin miellyttävän syötävän. Basilikaa on sopivasti ja makua riittämiin.

Smokey Hot Pepper Gouda

Hollanti
Herkutteluun, ruoanlaittoon

Tämä Gouda perheen uusi tuote on kivan savuinen ja hieman tulipippurinrn, kaikki kuitenkin kunnioittaen juuston pehmeää makua.

Kumina Gouda

Hollanti
Herkutteluun, ruoanlaittoon, leivän päälle, rapujen kanssa

Kuminalla maustettuja juustoja saa Suomessa harvasta myymälästä.Se kuitenkin on monien suuri herkku ja intohimo. Tässä juustossa on kuminan ja juuston suhde tasapainossa.

Old Dutch 10kk

Hollanti
Herkutteluun, ruoanlaitto

Tämä Gouda on hienostuneen kypsynyt maultaan ja sopii hyvin juustotarjottimelle. Myös gratinointiin ja salaatteihin oiva valinta.

Tryffeli Gouda

Hollanti
Herkutteluun, ruoanlaitto

Nuori gouda on mautettu aromikkaalla mustalla tryffelillä ja sen antaa juustoon juhlallisen ja täyteläisen maun.

Jersey Gouda Mild

Hollanti
Herkutteluun, ruoanlaitto, leivälle

Jersey mild gouda on valmistettu puhtaasta Jersey lehmänmaidosta. Jersey maito on luonnostaan runsas proteiininen eikä siinä ole käytetty keinotekoisia väri-,aromi- tai säilöntäaineita. Maultaan juusto on täyteläisen kermainen. Juusto kypsyy puisilla hyllyillä n.8-10 viikkoa.

bottom of page