Zammin uutuudet juustotarjottimella.
Zammin uutuuksia herkutteluun ja ruoanlaittoon

Zammin valikoiman viimeisimmät vahvistukset,

olkaa hyvä!

Grungy Wooden Surface

Vorarlberg bergkaas

Maultaan vahva ja hieman yrttinen. Tämä Itävaltalainen juusto valmistetaan vuosisatoja vanhoilla menetelmillä pastöroimattomasta lehmän maidosta.
Herkuttelu • fondue • ruoanvalmistus
Lehmänmaitojuusto
Itävalta
Grungy Wooden Surface

Appenzeller Extra

Maultaan appenzeller on vahva ja pähkinäinen. Juusto kypsyy vähintään 6kuukautta. Juustokiekkoja pidetään kypsymisen aikana suolaisessa liemessä, jossa on yrttejä, mausteita sekä viiniä tai omenasiideriä.Käsittelyn tuloksena juustoon muodostuu punertava kuori, ja juusto saa voimakkaan tuoksun.
Herkuttelu • fondue • ruoanvalmistus
Lehmänmaitojuusto
Sveitsi
Grungy Wooden Surface

Comte Extra AOP Juraflore

Juraflore de Montagne on Jura-kallion 1150m korkeudessa merenpintasta valmistettu ja kypsytetty maukas alppijuusto. Suojatulla alkuperänimityksellä AOP.
Herkuttelu • fondue • ruoanvalmistus
Lehmänmaitojuusto
Ranska

ZAMMI OY

Yrittäjäntie 35

03600 Karkkila

info@zammi.fi

 

Aila Saarikari

+358 40 558 1917

Zammi juustot
  • Facebook
  • Instagram